Ispremiären tillbaka – Frölundadagen i Borgen

Publicerad: 2024-06-17
FHC
Vi längtar efter nästa säsong.
Planera in våra gemensamma uppstarter – ispremiär och Frölundadagen.
Välkomna till oss den 9 och 31 augusti.

Vi bjuder in till två stycken "ispremiärer" på en dag

I augusti är våra a-lag tillbaka i träning i Frölundaborg och förberedelserna inför säsongen intensifieras. Efter några första pass under ledning av lagkaptenerna kör lagen igång på riktigt. Därför vill vi bjuda in dig till Frölundaborg för att följa våra "ispremiärer". Vi öppnar upp Frölundaborg och välkomnar dig till herrlagets första öppna träning. Strax efter herrarnas ispass går damerna på för säsongens första träningsmatch (mot Tjeckiens U19).

Kiosken i entrén står öppen och det blir intervjuer med spelare och ledare.

Träning herrar: Runt 11 (kommuniceras på hemsidan i samma vecka)
Träningsmatch damer: Nedsläpp 14.00

Frölundadagen är tillbaka i Frölundaborg

Självklart så ska vi också starta upp säsongen tillsammans med vår alldeles egna dag – Frölundadagen. Frölundadagen arrangeras den 31 augusti 2024 och är en dag då Frölundafamiljen samlas och umgås inför säsongsstart. Nytt för i år är att det inte är några träningsmatcher på schemat, alla i föreningen kommer i stället medverka på aktivitetsområdet både inne i Frölundaborg och utanför.

Inne i Frölundaborg kan du besöka Frölundashopen, gå en rundvandring i omklädningsrummen med spelare eller stötta vårt U14 lag som spelar Bauer Trophy Cup inne i hallen.

På utsidan har vi ett stort aktivitetsområde där du kan utmana spelare i speedshooting, prickskytte, landhockey och gymtester. Eller varför inte besöka Frölles Holiday Corner med Heckys glassbar, grill och hoppborg?

Vi siktar på en solig dag i augusti och laddar inför säsongsstart. Aktivitetsområdet öppet 11:00 – 15:00.

Välkomna!

Frölunda HC
STOLTA HUVUDPARTNERS