Tack till alla, för Frölundadagen!

Publicerad: 2024-08-31
FHC
Frölundadagen är över för den här gången. Och vilken framgång det blev!

Frölundadagen 2024 blev en dag att minnas. I ny kostym arrangerades dagen för första gången utan några a-lagaktiviteter på isen inne i Frölundaborg, utan någon sittande signering och utan match. Istället öppnades Frölundaborg upp för rundvandring, bussen parkerades för besök och ett stort aktivitetsområde dominerade området. Frölundas a-lagsspelare från herr- och damlag var istället ute på området och arrangerade aktiviteter och umgicks.

– Målet med Frölundadagen är att låta spelarna och publiken träffas och umgås tillsammans, på ett mycket friare sätt. Det uppnådde vi verkligen idag tycker jag. Det blev väldigt trevligt med det här upplägget. Våra unga i föreningen fick en chans att träffa sina hjältar och alla andra kunde växla några ord med våra stjärnor. Jag är tacksam för hur det blev och den uppslutning vi fick, säger Frölunda HC:s evenemangschef Karl Nordberg.

Uppskattningsvis besöktes Frölundadagen av runt 3 000 personer. Mängder av bilder från dagen kan du hitta om du besöker Frölundas Instagram eller Facebook.

Nu ser vi fram emot säsongen tillsammans! SDHL startar den 13 september och SHL den 21 september.

Köp dina biljetter genom att klicka här.

Frölundadagen 2024

Frölunda HC
STOLTA HUVUDPARTNERS