Planera din SDHL-premiär med oss

Publicerad: 2023-09-20
FHC DAM
Välkommen på SDHL-premiären 2023! Här är hålltiderna för söndagens match mellan Frölunda HC och SDE. Planera din dag med oss! Och stötta oss direkt från säsongsstart.

SDHL-säsongen ska dra igång och Frölunda HC gör sin första säsong på denna toppnivå. I den första matchen mot kommer Stockholmslaget SDE till Frölundaborg. 

Tider för dagen

14.00 Restaurang Frölundaborg öppnar sina dörrar för mat- och dryckesgäster. Kycklingvingar, klyftpotatis, bbq-ribs, quesadillas, guacamole, nachochips och kladdkaka serveras.
15.00 Arenarummet i Frölundaborg öppnar dörrarna.
15.00 Evenemangsområdet utanför arenan med hoppborg, skottramp, Frölundashopen och foodtruck öppnar. Notera: vädret styr evenemangsområdets vara eller icke vara. Vi hoppas på det bästa.
15.20 Uppvärmningen på isen startar.
15.50 Introt drar igång och vi vill se alla som har möjligheten att stå upp med halsduken över huvudet.
16.00 Nedsläpp i SDHL-premiären: Frölunda HC vs SDE.

Säkerhet

Var beredd att visa din väska för visitering i entrén till arenan. Cykelbatterier är ej tillåtna att ta med in i arenan.

Transport

För parkering hänvisar vi till Dalens grusplaner där parkering finns tillgänglig från 15.00. Fram till 15.00 är det bakluckeloppis på området. Vi rekommenderar dig som vanligt att åka kollektivt till matchen.

TV-sändning

För dig som inte har möjlighet att ta dig till Frölundaborg för denna historiska första SDHL-match går matchen att se på SVT Play.

Biljetter

Klicka på den länken för att köpa biljetter till våra hemmamatcher i SDHL.

Frölunda HC
STOLTA HUVUDPARTNERS