Välkommen på SDHL-premiär!

Publicerad: 2024-09-13
FHC DAM
Säsongen ska äntligen starta igång och du är varmt välkommen på SDHL-premiär i Frölundaborg. Här är information inför ditt besök. Arenan är onumrerad och du väljer själv (på öppna sektioner) var du vill sitta.

Mat

Frölundaborg öppnar 18.00 men restaurangen i arenan är öppen från 17.00. Menyn består av kycklingvingar, klyftpotatis, BBQ-ribs, quesadillas, guacamole, nachochips, sourcream-oniondressing och kladdkaka. I restaurangen kostar buffén 149 kr.

Gulaschsoppa finns till försäljning i kurvan efter Västra Ståplats från 18:00.

I kioskerna i Frölundaborg kan du alltid köpa kaffe, läsk, fika, korv med bröd (vegetariskt alternativ finns) och godis.

Aktiviteter

Självklart finns Frölundashopen, pysselhörnan och maskoten Frölle på plats.

Efter matchen är det signering med några av spelarna. Detta sker uppe i foajén.

Väskförbudet gäller fortfarande

Det råder väskförbud i Frölundaborg. Undantaget är skötväskor och medicinska väskor.

Information

Barn upp till 15 år går in gratis och det gör även du som har säsongskort till SHL. Du behöver boka din plats i förväg och det gör du genom att logga in på ditt konto på vår biljettsida, klicka dig vidare till fliken Matchbiljetter, och välj den match du vill gå på. Väl inne på matchen väljer du dina platser, och då finns pristypen Säsongskortsinnehavare tillgänglig för 0 kr. Välj den och genomför sedan din bokning. Du har rätt att boka lika många platser som du har säsongskort.

Arenan är onumrerad, du väljer din sittplats först när du är på plats.

Tider:

17:00 Restaurang Frölundaborg öppnar
18:00 Frölundaborg öppnar med shop och andra aktiviteter
18.20 Uppvärmning på isen
18.50 Introt startar
19:00 Nedsläpp
ca 21:30 Signering i foajén 

Nästa match

Nästa match spelas redan på söndag när Brynäs kommer på besök till Frölundaborg. Nedsläpp i den matchen är 12.00. Biljetter till den matchen kan du köpa här.

Frölunda HC
STOLTA HUVUDPARTNERS