Gevab Group ny huvudpartner

Publicerad: 2023-09-04
FHC PARTNER
Frölunda HC välkomnar Gevab Group som ny huvudpartner till föreningen.

Vår högsta partnernivå, huvudpartner, har fått en ny medlem. Gevab Group, som tidigare hade ett engagemang som platinapartner i föreningen, har tagit steget upp. En nyhet som är glädjande för klubben. Magnus Strandner, vd för bolaget, kommenterar valet av engagemanget på detta vis:

– Vi är med i en del olika föreningar i stan. Det är viktigt för oss. Frölunda HC står för bra värderingar och klubben gör en stor samhällsnytta för barn och ungdomar. Det vill vi gärna var med och stötta. Vi ser också ett stort värde i att vara medlemmar i föreningens proffsiga affärsnätverk, det har gjort och kommer att skapa bra möjligheter till nya samarbeten för oss, säger han.

”Bredd och elit”

Magnus Strandner berättar vidare om företagets plan inom partnerskap:

– Vi ska stötta både bredd och elit och det ligger i profil att göra det inom den lokala idrottsvärlden. Vi inom Gevab Group är verksamma i främst Storgöteborg och Västra Götaland.

Gevab Group är moderbolag för dotterbolagen Gevab Byggservice, Gevab Bygg och Entreprenad samt Gevab El. I koncernen finns även Gevab Group Arena (som just nu bedriver Bon Padel) och Änggårdens fatigheter. Gevab Group har 200 anställda och omsätter 300 miljoner kronor. Företaget startades 2016.

– Vi har många starka företag som partners och Gevab Group är ett av dom. Vi är väldigt glada att dom vill fördjupa sitt partnerskap ytterligare, det är viktigt för Frölunda HC med ett kontinuerligt samarbete. Vi ser fram emot att fortsätta resan ihop med Gevab Group, säger klubbdirektör Christian Lechtaler.

Vi säger varmt välkomna in som huvudpartner, Gevab Group.

Frölunda HC
STOLTA HUVUDPARTNERS