Tung träningvecka avslutades med triathlon

Publicerad: 2024-06-20
FHC ACADEMY
Det är inte bara föreningens a-lag som inför sommarledigheten sliter med hård, hård träning. Våra akademi-lag kör på för fullt och förbereder sig för säsongen i juniorserierna. Men idag stod det något annat på schemat...

Vecka 25 stavades LÄGERVECKA för våra juniorlag på pojksidan. En vecka med flertalet tunga pass i gymmet avslutades på torsdagen med en något mer annorlunda aktivitet.

Triathlon!

Lagen fick, med start 8.30, ta sig till Billdals Park till cykel. Längs vägen fanns olika uppgifter att lösa. Väl framme i parken fanns utmaningar som löstes i lag om sex spelare. Efter detta test var det dags för nästa gren: löpning ner till havet. Och efter en simtur i det inte allt för varma vattnet sprang lagen tillbaka till parken för att fira det segrande laget.

– Vi har ett riktigt bra gäng med spelare i akademin och det blev en väldigt rolig dag med många skratt och hårt jobb. Det är bra att kunna blanda upp träningen med lite andra utmaningar än våra vardagliga. En lyckad dag, säger akademi-chef Kristoffer Martin.

Bra jobbat, alla spelare. Nu längtar vi alla efter säsongen som kommer!

Jonas Andersson
STOLTA HUVUDPARTNERS