Välkommen till Frölundadagen

Publicerad: 2023-08-30
FHC
Vi längtar efter nästa säsong och innan vi drar igång våra matcher i SHL och SDHL ska vi såklart starta upp tillsammans. Frölundadagen arrangeras den 2 september i Åby Ishall tillsammans med IF Mölndal Hockey.

Ishockeysäsongen 2023/24 närmar sig och förberedelserna är i full gång. Frölunda HC har lag i båda Sveriges högsta serier, SDHL och SHL, och vi startar säsongerna tillsammans med er. I år spelar vi två träningsmatcher, damerna klockan 12.30 och herrarna 16.00. Båda matcherna går mot Linköping. Åby Ishall rymmer dryga 1 000 personer så det är först till kvarn som gäller. För dig som inte vill se matcherna finns det fullt av aktiviteter utanför ishallen.

På aktivitetsområdet utanför ishallen finns Intersport och Frölundashopen, Nordic Wellness, hoppborg, puckskjutning, ansiktsmålning och teknikplatta. IF Mölndal Hockey säljer mat, glass, popcorn och har lotteri. Efter respektive match är det signering med lagen på aktivitetsområdet. 

SCHEMA I ISHALLEN

11:00 - Insläpp

11:50 - Värmning damlag

12:20 - Presentation av damlag

12:30 - Matchstart damlag vs Linköping

15:20 - Värmning herrlag

15:50 - Presentation av herrlag

16:00 - Nedsläpp herrlag vs Linköping

MER INFORMATON

Vad: Frölundadagen 2023. En dag för Frölundafamiljen med aktivitetsområde, autografskrivningar, mat och dryck, trevligheter och så klart massor av ishockey.

Matcher: Båda våra a-lag möter Linköping HC. Damerna först, 12.30. Herrarna spelar 16.00.

När: 2 september 2023, öppnar 11.00 och avslutas runt 19.00.

Hur: Gratis för alla besökare men med möjlighet till frivillig inträdesavgift som oavkortat går till medarrangören IF Mölndal Hockey.

Var: Åby Ishall. Ishallen rymmer dryga 1 000 personer så det är först till kvarn som gäller.

Varför i Mölndal?: Frölunda HC hade som ambition att arrangera Frölundadagen i Frölundaborg men på grund av olika faktorer gick det inte att få ihop denna gång. Området kring Frölundaborg är upptaget den 2 september och övriga lediga helger fanns inte tillgängliga för föreningens spelare och personal att arrangera på. Klubben är glad att tillsammans med IF Mölndal Hockey istället kunna flytta ut Frölundadagen i regionen för att på bästa sätt få till en härlig dag tillsammans med Frölundafamiljen.

Frölunda HC
STOLTA HUVUDPARTNERS