Bjurfors förlänger som huvudpartner

Publicerad: 2024-08-22
FHC
Frölunda HC:s mångåriga samarbetspartner Bjurfors har skrivit på ett nytt avtal och stannar som huvudpartner i ytterligare två år.

Frölunda HC:s partners fortsätter att sluta upp bakom klubben och Bjurfors, som varit med som partner i över 30 år, är en av dem. Bjurfors är ett av de varumärken som kanske förknippas allra mest med Frölunda HC då företaget, bland annat, har sitt varumärke placerat på spelarnas hjälmar.

– Vi har varit partner med Frölunda otroligt länge och det är ett partnerskap som betyder mycket för oss. Dels tycker jag och vi att Frölunda bedriver en bra verksamhet både på och utanför isen. Dels finns det en bra partnerverksamhet som gynnar oss och våra affärer, säger Mats Ljung, styrelseordförande och ägare till Bjurfors. 

Hur märks partnerskapet av inom er verksamhet?

– Vi har ett stort engagemang för Frölunda bland våra anställda och det är många som gillar att gå på hockey. Våra mäklare märker ofta att Frölunda är en bra ingång med kunder, många där ute förknippar oss med klubben. Många vill prata hockey och Frölunda med oss, vilket är väldigt roligt, säger han. 

Bjurfors är Sveriges största och äldsta privatägda mäklarföretag. Sedan starten 1965 har Bjurfors expanderat till stora delar av landet och bedriver verksamhet med närvaro i och kring de större svenska städerna, semesterorterna och de mest attraktiva lägena kring Medelhavet. Bjurfors har drygt 90 kontor och omsätter närmare en miljard kronor. Med sina 600 medarbetare säljer företaget omkring 17 000 bostäder per år. 

Frölunda HC är otroligt stolta och glada över det fortsätta samarbetet med Bjurfors.

Frölunda HC
STOLTA HUVUDPARTNERS