Skellefteå, igen

Publicerad: 2024-10-28
FHC HERR
Inom bara några dagar ställs Frölunda mot Skellefteå återigen, den här gången i Scandinavium.
Dessutom: fyra från Frölunda är uttagna till Tre Kronor.

Det blev en intressant lördag där ett tätt och jämnt SHL än en gång skiftade färg och karaktär. Nykomlingen Brynäs tog hissen upp i topp, seger hemma mot Timrå med 3-1, och Frölunda plockade tre poäng mot Skellefteå borta (4-0) och klättrade upp på andraplatsen.

Det rumsterades om kort sagt och en lika intressant tisdagsomgång väntar – i vilken Frölunda tar emot Skellefteå i Scandinavium, bara några dagar efter lagen senast möttes i Skellefteå kraft arena.

- Vi vill spela bättre än där uppe, vi var inte tillräckligt bra i början av den matchen. Gör vi rätt saker är vi bra och det är ett bra karaktärsdrag att vi kan ändra matchbilder, men jag vill se att vi är påkopplade från start i morgon (tisdag), säger Roger Rönnberg.

Mikael Ruohomaa var inte med på måndagsträningen, sjuk, men är aktuell för spel mot Skellefteå. Det är inte Filip Hasa som klev av i lördags och rehabande Gustav Rydahl.

Fyra Frölundaspelare blev uttagna i förbundskapten Sam Hallams Tre Kronor som spelar Karjala tournament mellan den 4 och 10 oktober: Christian Folin, Henrik Tömmernes, Max Friberg och Linus Weissbach.

Ytterligare sju spelare med anknytning till Frölunda fick plats i truppen: Oscar Fantenberg, Mattias Norlinder, Jesper Sellgren, Christoffer Ehn, Andreas Johnson, Jacob Petersson och Pontus Andreasson.

Frölunda HC spelar tre matcher i Scandinavium den här veckan: mot Skellefteå på tisdag, mot Timrå på torsdag och mot Brynäs på lördag. Biljetter till alla de matcherna går att köpa via den här länken:

https://fhc.tmtickets.se/Events

Det råder fortsatt väskförbud på Frölundas matcharrangemang och alla besökare visiteras i entrén – kom i tid.

Peter Kymmer
STOLTA HUVUDPARTNERS
OFFICIELL LEVERANTÖR