Är du vår nästa stjärna till funktionär?

Publicerad: 2024-06-20
FHC HERR
Vill du vara en del av gemenskapen och Frölundafamiljen? Vill du arbeta under våra matcher i Scandinavium? Då kan värd/värdinna vara perfekt för dig.

Just nu söker vi en ny värd/värdinna som kan brygga kaffe och ta hand om pressfika m.m.  Du ska vara över 18 år för att kunna söka. Notera att det blir många steg under matchdag  och en del lyft kan förekomma. 

För att vara funktionär så ska man kunna vara på plats kl. 16.00 på en vardagsmatch och ca kl. 12.00 på en helgmatch. Arbetsuppgifterna innefattar bl.a. att brygga kaffe, duka fram fika för press m fl. före matchstart, fylla på i första och andra periodpaus och sedan plocka undan allt under tredje perioden då de har fikat klart. Mer information kommer vid intresse. 

Känner du att det passar just dig så hör av dig till [email protected] och berätta lite om dig själv och varför just du vill bli värd/värdinna. Att arbeta som funktionär är ett ideellt arbete, man får ingen lön men är en stor del av det härliga gänget som är kugghjulen i våra matcharrangemang. För ideellt arbete hos Frölunda HC krävs ett utdrag från belastningsregister, länk https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-annan-verksamhet/ . Detta skall lämnas till Frölunda HC vid eventuellt arbete.

Är du intresserad av att jobba som funktionär men just värd/värdinna inte är för dig? Läs mer om våra andra funktionärsuppdrag här: https://www.frolundahockey.com/lediga-tjanster

Frölunda HC återkopplar ansökningar i augusti.

Frölunda HC
STOLTA HUVUDPARTNERS