Frölunda HC firar 80 år

Publicerad: 2024-03-02
FHC HERR
MoDo på besök i Scandinavium, superviktiga poäng på spel – och 80-årsfirande. Idag väntar hockeyfest och hockeylördag i Göteborg.

Det vankas födelsedagskalas för Frölunda HC som fyller 80 år! För att uppmärksamma detta bjuder vi in till firande i Scandinavium - välkommen på match och välkommen till klubbens födelsedagsfirande!  

Inför matchen kommer vi även introducera en nyhet vi kallar Frölundaväggen vid sektion C, för att hylla och lyfta fram personer, allt från spelare och ledare till funktionärer och personal, som varit viktiga för föreningens historia. Utan dem hade det inte funnits något Frölunda HC och därför är det på tiden att föreningen ärar dem som äras bör.

I entrén hittar du en en egen retroshop och vi kommer även ha en kortare ceremoni på isen i samband med matchintrot, som därför startar redan kl. 15.00. Nedsläpp i matchen mot MoDo är 15.15

Läs mer om vår historia.

Frölunda HC har en negativ trend att vända på efter tre raka förluster. Laget ligger fortfarande fyra i SHL. MoDo å andra sidan kämpar för viktiga poäng längre ner i tabellen. Laget ligger tia och håller den sista slutspelsplatsen med två poäng till godo på Rögle som jagar närmst.

Dagens hålltider

13.00 - Entréer, restauranger och barer öppnar
13.00 - Vår Frölunda-shop öppnar
13.00 - Invigningsceremoni av Frölundaväggen vid sektion C
14.30 - Spelarna värmer upp på isen
15.00 - Matchintro och kort ceremoni på isen15.15 - Pucken släpps
Första periodpausen - Halmstad spelar Knattematch
Andra periodpausen - Puckskjutning på isen med Soundboks x Elgiganten
Efter matchen - After game i Restaurang Glöd 
Efter matchen - Signering med Matchens profil Nicklas Lasu vid sektion C

Frölunda HC
STOLTA HUVUDPARTNERS