Slutspelsfeeling

Publicerad: 2024-09-30
FHC HERR
Sju matcher på 14 dagar, så ser Frölundas två första SHL-veckor ut.

Frölunda matchar tätt just nu. Sedan premiären mot Leksand har herrlaget spelat fyra matcher och när den här veckan summeras adderas ytterligare tre. Sju matcher på 14 dagar, rena slutspelsschemat.

- Det är ju roligt att spela många matcher och på ett sätt skönt. Vi är en grupp som gillar att spela matcher och det tvingar ju oss att vara redo, säger Christian Folin, som trots förlusten mot Brynäs borta i lördags ändå kan titta på säsongsinledningen med positiva glasögon:

- Spelmässigt har det sett bra ut, men i vissa matcher har vi slarvat och det har straffat sig. Brynäsmatchen är ett bra exempel på det.

På tisdagskvällen kommer Örebro på besök till Scandinavium (nedsläpp 19.00) och backgeneralen Christian Folin förväntar sig ännu en tät historia:

- Örebro är ett hårt jobbande lag så det blir en bra drabbning. Vi har redan visat att vi kan vinna matcher på olika sätt. HV hemma var ingen vacker match, men vi gjorde två i power play och ett i öppet mål. Det krävs tre till fyra mål för att vinna i den här ligan.

Det råder väskförbud på Frölundas matcharrangemang och samtliga besökare visiteras i entrén, så kom i tid till arenan i morgon (tisdag).

Biljetter till Frölundas två hemmamatcher den här veckan – Örebro (tisdag) och Malmö (lördag) – går att köpa via den här länken:

https://fhc.tmtickets.se/Events

Peter Kymmer
STOLTA HUVUDPARTNERS
OFFICIELL LEVERANTÖR