Taggad till Max

Publicerad: 2023-11-24
FHC HERR
Max Friberg ser fram emot Timrå och framförallt till det som är döpt till Drottning Silvia-matchen.

Det är dagen efter kalabaliken på bänken och de allra hetaste känslorna har lagt sig. Domarteamet har erkänt sina tillkortakommanden i stans morgontidning och Frölunda  har gått vidare i livet.

”Domarna gör misstag, vi gör misstag, men det är väl alltid bra för relationen att dom medger att det blev fel. Det är olyckligt eftersom det är matchavgörande grejer, men vi har inte fokuserat på det idag”, säger Max Friberg efter fredagsträningen och tycker, trots förlusten, att det finns mycket att ta med sig från Växjömatchen:

”Vi var stabila och grunderna satt. Det skall vi bygga vidare på och det känns som vi är på ett bra ställe”.

Frölunda HC och Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus har samarbetat sedan i början av 2000-talet och sedan några år tillbaka spelas det alltid en Drottning Silvia-match i Scandinavium i november.

”Det är alltid speciellt. Vi får energi av att lyfta fram barnen och deras situation”, säger Max Friberg som tycker så här om att spela i en specialdesignad tröja:

”Det gör något med oss eftersom budskapet är viktigt. Vi vill ju göra en bra insats så att barnen kan känna stolthet över oss”.

Var med och stöd insamlingen till Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus - gå in och buda på de specialdesignade matchtröjorna och annat smått och gott på den här länken.

Lördagsmatchen mellan Frölunda och Timrå börjar 15.15.

Eftersom det fortsatt är väskförbud och visitation i samband med evenemanget är det viktigt att komma i god tid.

Peter Kymmer
STOLTA HUVUDPARTNERS