Årets viktigaste dräkt är här

Publicerad: 2023-11-17
FHC
Nästa lördag spelar vi vår årliga match till förmån för Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias Barnsjukhus. Årets dräkt är designad och framtagen i samarbete med konstnären Hellstrom Street Art.

Den 25 november är det äntligen dags för vår match i Scandinavium som spelas till förmån för barnen och ungdomarna på Drottning Silvias Barnsjukhus. Matchen spelas, precis som vanligt, i specialdesignade matchtröjor. I år är det konstnären Hellstrom Street Art som ligger bakom designen på tröjorna – tröjor som du sedan kan buda hem till förmån för insamlingen! Matchens genomförs tillsammans med Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias Barnsjukhus.

Tröjorna från matchen kommer att säljas på auktion. Auktionen startar fredagen den 17 november 20.00 och slutar nästa söndag (26/11). Tröjorna finns att buda på på Frölunda HC:s sida på Tradera. Klicka här för att komma dit. Pengarna från auktionen går till Insamlingsstiftelsen.

Årets insamling fokuserar på barnen och barnens miljöer på sjukhuset. Vi har – förutom auktionen – flera olika sätt att bidra på. Klicka här för att komma till vår samlade informationssida.

Till årets match finns en kollektion i shopen, klicka in dig här.

Biljetter till matchen mot Timrå köper du genom att klicka här.

Se vår film för lanseringen av dräkten

2023-11-17
Årets dräkt för Barnsjukhuset 2023

Jonas Andersson
STOLTA HUVUDPARTNERS