"För oss var det självklart att förlänga"

Publicerad: 2024-08-26
FHC
Bohus och Kaffegreven förlänger med ytterligare tre säsonger.

Systerbolagen Bohus och Kaffegreven har varit huvudpartner till Frölunda HC i många år. Nu fortsätter den långa relationen, då det tecknats ett nytt huvudpartneravtal för ytterligare tre säsonger.

– ­Vi är otroligt stolta och glada över att Bohus och Kaffegreven vill fortsätta utveckla sitt partnerskap tillsammans med oss och fortsatt värdesätter vårt samarbete, säger Christian Lechtaler, klubbdirektör på Frölunda HC.

– I och med att både Bohus & Kaffegreven är Göteborgsbaserade företag känns det extra viktigt att synas tillsammans med det starka varumärke som Frölunda HC är, men också att få vara med och skapa ännu bättre förutsättningar i regionen för kommande generationer genom både CSR-arbete och Frölundas egen ungdomsverksamhet, säger Bohus VD Patric Svensson.

– För oss är det dessutom helheten som gör det, med allt från givande affärsnätverk och nya kontakter, till matcharrangemangen och exponeringen i samband med det. För att inte tala om möjligheten att vara med och sponsra det lokala föreningslivet. För oss var det självklart att förlänga samarbetet, säger Emelie Boysen som är partneransvarig på Bohus.

Camilla Andersson, VD på Kaffegreven, håller med.

– För oss känns det både viktigt och roligt att kunna vara med och stötta en så stor idrottsverksamhet i Göteborg som verkligen gör skillnad. När vi ser det hårda arbete som Frölunda HC gör, och vilka värden de står för var det inget svårt val att förlänga. Vi har ett fint samarbete som ger både nytta och nöje, dels till vårt eget varumärke och dels till våra kunder. Så nu ser vi fram emot att fortsätta växa tillsammans.

Frölunda HC
STOLTA HUVUDPARTNERS