Lasu på is, men…

Publicerad: 2024-10-11
FHC HERR
Nicklas Lasu var med på den frivilliga träningen i Frölundaborg, men vågar inte lova att han spelar mot Linköping.

Det var dagen efter fyrverkeriet i Karlstad och frivillig, något lättsammare, träning i Frölundaborg. Särskilt frivillig tycktes den nu inte vara, i stort sett alla tillgängliga var på is, inklusive Nicklas Lasu som gick av efter en tackling mot huvudet redan i den första perioden i Löfbergs Arena.

- Hade jag mått piss hade jag inte varit på is, men lite tidigt att svara på om jag kan spela i morgon (lördag) eller inte. Vi får se hur jag mår på värmningen, säger 34-åringen som på fredagen inte hade några hjärnskakningssymptom, däremot ont:

- Det känns i käken och vi får ta det timme för timme. Vi vill inte ta några risker.

Den som missade Frölundas bortamöte med Färjestad är verkligen att beklaga. En publikfriare av finaste virke som krängde än hit än dit och som Frölunda kvitterade med 15 sekunder kvar och avgjorde tidigt på övertid, 5-4.

- En skön seger, jag var ärligt talat lite orolig inför, erkänner coach Roger Rönnberg och syftar på den förkylning som likt en stafettpinne lämnats över från spelare till spelare i truppen.

Noah Dower Nilsson och Linus Högberg fanns tillexempel inte på plats under fredagen och är i likhet med Nicklas Lasu och Noah Hasa osäkra kort inför Linköpingsmatchen.

- Hur laget ser ut vet jag först efter värmningen i morgon, konstaterar Roger Rönnberg.

Frölunda tar på lördagseftermiddagen emot Linköping i Scandinavium, nedsläpp 15.15. Matchen har ett familjetema och biljetter går att köpa via den här länken.

Det råder fortsatt väskförbud och alla besökare visiteras i entrén i samband med Frölundas matcharrangemang.

Peter Kymmer
STOLTA HUVUDPARTNERS
OFFICIELL LEVERANTÖR