Förboka din unika FHC80-tröja nu

Publicerad: 2023-12-27
FHC
Nu har du en unik chans att förboka en matchautentisk FHC80-tröja.

Frölunda HC firar 80 år sedan hockeyverksamheten tog sin början genom att mot MoDo Hockey i SHL-matchen den 2:a mars spela i en specialdesignad tröja baserad på den design som användes på tidigt 60-tal.

Nu finns en unik möjlighet för dig att utöka din tröjgarderob och beställa en exakt likadan matchanpassad tröja som de som kommer användas på isen. Med detaljer som broderat klubbmärke, FHC80-patch, påsytt VFRÖLUNDA på armar, snörning i kragen samt möjligheten att lägga till valfritt namn och nummer på ryggen, påsytt.

Tröjorna beställs samtidigt som de vi beställer till vårt herrlag, därför har vi ett kort fönster där du kan beställa din tröja fram till och med den 3 januari - sedan är leveranstiden cirka 6-8 veckor.

Då tröjan är framtagen i en kvalité för att tåla tävlingsspel samt att designen består av flera, större påsydda detaljer är inköpspriset därefter. Priset för tröjan är 2999 kr, vill du ha ditt eget namn & nummer på ryggen tillkommer en kostnad av 500 kr.

I ett senare skede kommer även en replica med enklare snitt att finnas i shopen, för en lägre kostnad. Denna tröja är till för dig som vill ha något extra och unikt.

För att komma till Intersport och boka tröjan klickar du här

STOLTA HUVUDPARTNERS